Widyawati: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé (2), nilai → aji
(→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit)
(→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé (2), nilai → aji)
 
Taun [[2011]], sawisé liburan suwé saka dunya akting, aktris Widyawati saiki mbalik ing donya akting kang ngangkat namane.<ref name="Widyawati 2"/>
Widyawati ngungkapaké yèn dhèwèké anduweniduwé akèh pertimbangan kang dadi alasan dhèwèké pengin memerani ing sijining filem kang sadurungé wis diputer.<ref name="Widyawati 2">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/widyawati-saya-bukan-orang-baru.html Gosip Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Kanggoné ana telu prakara kang kudu diperhatikaké kanggo dadi bintang filem kang berkualitas.<ref name="Widyawati 2"/>
Bojone almarhum Sophan Sophiaan iki nambahké yèn kang dikarepké ya iku lamun setitik scene tanapi anduweniduwé nilaiaji luwih, lan ing filem iki Widyawati ngrasakaké hal kang béda lan akèh tantangan.<ref name="Widyawati 2"/>
Meski filem iki tau difilemke ing taun 70an tanapi Widyawati ora terpaku karo apa kang wis ana, dhèwèké pengin weruh versi awal mung kanggo pembanding.<ref name="Widyawati 2"/>
 
352.737

besutan