Nunung: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé
(→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit)
(→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé)
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki wiwit diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweniduwé penyakit katurunan, ya iku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011</ref>
 
Penyakit iku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
352.737

besutan