Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan, spesies → spésies (2), utamané → mliginé (2))
(→‎top: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi)
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mliginé ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (mliginé ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki ya iku saben spésies diwènèhi jenengdijenengi ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan