Bugatti Veyron: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Jeneng: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi
(éjaan, replaced: tèknik → tèhnik, puncak → pucuk, persegi → pasagi, nggunakake → migunakaké, nduwèni → duwé (5), khusus → mirunggan (2), kacepetan → karikatan, digunakake → digunakaké, dibangun → diyasa, Desember → Dhésèmbe...)
(→‎Jeneng: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi)
 
== Jeneng ==
Montor iki diwènèhi jenengdijenengi saka pambalap Prancis [[Pierre Veyron]], sing wis menangaké 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
== Spésifikasi lan performa ==
352.737

besutan