Anil Kapoor: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: duwéni → duwé, tua → tuwa
(→‎top: éjaan, replaced: produser → prodhuser)
(→‎top: éjaan, replaced: duwéni → duwé, tua → tuwa)
 
Anil Kapoor ya iku adik saka [[Sanjay Kapoor]] lan bojo saka [[Sunita Kapoor]].
saka perkawinané, duwéniduwé putra wadon [[Sonam Kapoor]] lan lanang , Putriné kang paling tuatuwa [[Sonam Kapoor]] melu jejak sang ayah lan mbintangi SAAWARIYA.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
=== Filmografi ===
352.737

besutan