Warna: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan)
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan werna]]
* [[Werna web]]
{{colors}}
352.737

besutan