Organisme: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi
(éjaan, replaced: spesies → spésies, sifat → sipat, sel → sèl (3), sejatiné → sajatiné, ekologi → ékologi, disebut → ingaran, benda → bandha, bakteri → baktèri, alat → piranti)
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
Ing èlmu [[biologi]] lan [[ékologi]], '''organisme''' ([[basa Yunani]] ''organon'' sing tegesé '''piranti/piranti''') iku sajatiné bandha sing urip utawa sacarakanthi èlmiah ya iku kumpulan [[sèl (biologi)|sèl]] sing silih prabawa nganti duwé fungsi sing stabil lan duwé sipat [[urip]]. Mila organisme asring uga ingaran
 
Diarani '''organisme kompleks''' yèn kasusun saka akèh [[sèl]].
348.872

besutan