Konsumsi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
'''Konsumsi''', saka [[basa Walanda]] ''consumptie'', ya iku kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna sawijining benda, arupa barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan sacarakanthi langsung.
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan