Dirk Kuyt: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, Mei → Mèi, meter → mèter, sacara → kanthi
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, Mei → Mèi, meter → mèter, sacara → kanthi)
| cityofbirth = [[Katwijk aan Zee]]
| countryofbirth = [[Walanda]]
| height = {{height|metermèter=1.84}}
| currentclub = [[Liverpool F.C.|Liverpool]]
| clubnumber = 18
| nationalyears = 2004–
| nationalcaps(goals) = {{0}}40 {{0}}(8)
| pcupdate = 25 MeiMèi, 2008
| ntupdate = 13 Juni, 2008
}}
 
'''Dirk Kuyt''', sacarakanthi resmi diéja '''Dirk Kuijt''', (lair [[22 Juli]] [[1980]], ing [[Katwijk aan Zee]]) iku pamain bal-balan profesional [[Walanda]], sing anyar iki main ing klub [[Inggris]] [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]]. Dhèwèké biasabiyasa main minangka [[striker (panyerang)]] ananging saiki kerep dipasang minangka [[gelandhang]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan