1149: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1149
c (bot Membuang: tr:1149)
c (bot Menambah: nds:1149)
[[nah:1149]]
[[nap:1149]]
[[nds:1149]]
[[new:११४९]]
[[nl:1149]]
1.715

besutan