1193: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1193
c (bot Membuang: lmo:1193)
c (bot Menambah: nds:1193)
[[nah:1193]]
[[nap:1193]]
[[nds:1193]]
[[nds-nl:1193]]
[[new:११९३]]
1.715

besutan