Polinésia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
typo
c (Polynesia dipun-alihaken menyang Polinésia: pasang aksara)
c (typo)
[[Gambar:Map OC-Polynesia.PNG|thumb|right|300px|Peta Polynesia ing [[Samudra Pasifik]].]]
 
'''PolinesiaPolinésia''' (saka [[basa Yunani]]: πολύς ''akèh'', νῆσος ''pulo'') kuwi bagéyan saka tlatah [[Oséania]], dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing [[Samudera Pasifik]] tengah lan kidul.
 
== Pranala njaba ==
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Geografi OseaniaOséania]]
[[Kategori:PolinesiaPolinésia| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
78.625

besutan