Prasasti Sukabumi: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
location
c (Suntingan 85.31.137.11 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Meursault2004)
(location)
'''Prasasti Sukabumi''' utawa uga inaranan '''prasasti Hariñjing''' iku prasasti wigati awit ing prasasti iki [[basa Jawa]] tinulis kanggo kapisan. Prasasti iki titimangsané saka tanggal [[255 Maret]] [[804]] lan ditemokaké ing Sukabumi, Pare, Kedhiri, [[Jawa Wetan|Jawa Wétan]]. Saiki prasasti iki disinggahaké ing [[Museum Nasional]], [[Jakarta]].
 
==Alihaksara dhiplomatis==
Naraguna anonim