Prasasti Sukabumi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(location)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Prasasti Sukabumi''' utawa uga inaranan '''prasasti Hariñjing''' iku prasasti wigati awit ing prasasti iki [[basa Jawa]] tinulis kanggo kapisan. Prasasti iki titimangsané saka tanggal [5[25 Maret]] [[804]] lan ditemokaké ing Sukabumi, Pare, Kedhiri, [[Jawa Wetan|Jawa ]]. Saiki prasasti iki disinggahaké ing [[Museum Nasional]], [[Jakarta]].
 
==Alihaksara dhiplomatis==