Asia Kidul-wétan: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
→‎Daftar negari: +cit tlatah ing donya
c (sithik)
c (→‎Daftar negari: +cit tlatah ing donya)
Lajeng negari [[Timor Wetan]] ugi asring kagolong ing Asia Kidul-Wétan. Kaliyan ugi negari [[Taiwan]] rikala-kala ugi kagolongaken tlatah punika.
 
{{Tlatah ing donya}}
{{ge-stub}}
78.625

besutan