Batang: Béda antara owahan

50 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Kutha Batang iku [[Ibukutha]] [[Kabupaten Batang]], [[Provinsi]]: [[Jawa Tengah]]
[[Batang]]
 
*[[Ibukutha]]: Batang kota
*Wiyaripun Tlatah: 800,29 km²
*Pedhunung: 800.000 jiwa.
*[[Provinsi]]: [[Jawa Tengah]]
 
 
8.964

besutan