Kutha Makassar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan, propinsi → provinsi
(éjaan, replaced: Motto → Sesanti, Protestan → Protèstan, kelurahan → kalurahan)
(éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan, propinsi → provinsi)
</table>
 
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku kutha ing Provinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[kutha krajan]] propinsiprovinsi, kutha-kutha liyané : lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± -- utawa hèktar.
 
== Géografi ==
 
== Pamaréntahan ==
Kutha Makassar ketata sajeroning 14 [[kecamatan]], [[désa]]/[[kalurahan]]. KecamatanKacamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:
# [[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
# [[Bontoala, Makassar|Bontoala]]
352.737

besutan