Standarisasi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan)
== Uga delengen ==
* [[Standar]]
* [[DhaptarPratélan standar ISO]]
 
{{Wiktionarypar2|standardization|standardisation}}
352.737

besutan