Sunan Prawata: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
'''Sunan Prawata''' utawa Raden Mukmin dadi Sultan Demak kaping telu, mrentah wiwit taun 1546 nganti 1561. Sunan Prawata salah sijining putra [[Sultan Trenggana]]. Sunan Prawata tewas taun 1561 déning [[Arya Penangsang]].
 
== Uga delengen ==
*[[Kasultanan Demak]]
 
352.737

besutan