Gaasterlân-Sleat: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi)
[[Gambar: LocatieGaasterlân-Sleat.png|right]]
 
'''Gaasterland-Sloten''' utawa ''Gaasterlân-Sleat'' ([[basa Frisia]]), iku ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[propinsiprovinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunungsing ndunungi]] cacahé ana 10.220 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan Kutha Walanda]]
 
{{GemeentenFriesland}}
352.737

besutan