Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Kautamane Maca Surat Al Ikhlas: éjaan, replaced: panjenengane → panjenengané
(éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, nang → ana ing, saengga → saéngga, zaman → jaman)
(→‎Kautamane Maca Surat Al Ikhlas: éjaan, replaced: panjenengane → panjenengané)
 
== Kautamane Maca Surat Al Ikhlas ==
Saka [[Abu Sa’id al-Khudri]] ''radhiyallahu ‘anhu'', panjenenganepanjenengané ngendika: Rasulullah ''shallallahu ‘alaihi wa sallam'' dhawuh,
 
وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ إِنَّها لَتَعْدِلُ ثُلُثَ الْقُرْآنِ
352.737

besutan