Citra Scholastika: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Dewa → Déwa, nang → ana ing (2), Perubahan → Owah-owahan
(éjaan, replaced: Dewa → Déwa, nang → ana ing (2), Perubahan → Owah-owahan)
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Skolastika''' (lair ing [[Yogyakarta]], [[5 Juni]] [[1993]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhèwèké seneng nyanyi, dhèwèké pinter nangana ing babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nangana ing indonesia Idol ==
* Workshop 1: [[Hal Terbesar|Mau Dibawa Kemana]] - [[Armada (grup musik)|Armada]]
* Workshop 3: [[Tentang Kamu|Karena Kucinta Kau]] - [[Bunga Citra Lestari]] ''Eliminasi''
* Spectakuler 4: [[Private Collection|Hikayat Cintaku]] - [[Glenn Fredly]] ft.[[Dewi Persik]] ''Tidak Aman''
* Spectakuler 5: [[C.I.N.T.A]] - [[D'Bagindas]] ''Tidak Aman''
* Spectakuler 6: [[PerubahanOwah-owahan (album 2008)|Merindukanmu]] - [[D'Masiv]]
* Spectakuler 7: [[Atas Nama Cinta|Lagu Cinta]] - [[DewaDéwa 19]]
* Spectakuler 8: [[Ost. Cintapuccino|Selamanya Cinta]] - [[D'Cinnamons]]/ [[Yana Julio]]
* Spectakuler 9: [[Cari Jodoh|Yank]] - [[Wali (grup musik)|Wali]]
352.737

besutan