Aamir Khan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: lahir → lair
(→‎top: éjaan, replaced: produser → prodhuser (2), Saliyane → Saliyané)
(→‎top: éjaan, replaced: lahir → lair)
Saka iku dhèwèké wiwit ditawani main ing filem-filem biyoskop.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Khan lahirlair saka kulawarga muslim Pathan kang turun tumurun nggeluti babagan filem, bapaké, [[Tahir Hussain]] ya iku prodhuser filem.<ref name="Aamir Khan "/>
Saliyané iku [[Nasir Hussain]] uga dadi prodhuser kang ngrangkep sutradara lan aktor.<ref name="Aamir Khan "/>
 
352.737

besutan