Morgan De Sanctis: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: lahir → lair, Mei → Mèi, Propinsi → Provinsi
(ganti kat using AWB)
(éjaan, replaced: lahir → lair, Mei → Mèi, Propinsi → Provinsi)
| nationalyears2 = 1999–2000 | nationalcaps2 = 7 | nationalgoals2 = 0 | nationalteam2 = {{timnasu|21|Italia}}
| nationalyears3 = 2005– | nationalcaps3 = 6 | nationalgoals3 = 0 | nationalteam3 = {{timnas|Italia}}
| pcupdate = 13 MeiMèi 2012
| ntupdate = 16 Oktober 2012
}}
 
'''Morgan De Sanctis''' (lahirlair [[26 Maret]] [[1977]] ing [[Guardiagrele]], [[PropinsiProvinsi Chieti|Chieti]]) ya iku salah sijining pemain [[bal-balan]] sing kebangsaané [[Italia]], sing main ing posisi [[kiper]]. Panjenengané main kanggo [[S.S.C. Napoli|Napoli]] sapropirané sempet main kanggo [[Tim nasional bal-balan Italia|tim nasional Italia]].<ref>{{cite news|url=http://www.sscnapoli.it/client/render.aspx?root=707&fwd=2599&content=0|title=Napoli, ufficializzato De Sanctis|date=24 July 2009|accessdate=2009-07-25|publisher=SSC Napoli|language=Italian}}</ref><ref>{{cite web|url=http://www.tas-cas.org/d2wfiles/document/4767/5048/0/Award%202145-6-7%20_internet_.pdf|title=FINAL AWARD – 2145-2146-2147 Sevilla FC SA/Morgan de Sanctis/Udinese Calcio S.p.A.|date=28 February 2007|accessdate=10 May 2011|work=CAS}}</ref>
 
Sawisé telung [[taun]] main kanggo tim Seri B [[Pescara Calcio|Pescara]], De Sanctis dadi cadangan ing tim raksasa Seri A [[Juventus F.C.|Juventus]]. Panjenengané mung main ping telu ing rong musim, sadurungé pindah ing Udinese [[taun]] [[1999]]. Sawisé rong taun dadi cadangan ing [[Friulli]], akhiré panjenengané kasil ngrebut posisi [[kiper]] utama. Panjenengané gagal mangkat ing [[Piala Donya FIFA 2006]] amarga ing menit-menit pungkasan kalah saingan karo [[kiper]] [[Livorno]], [[Marco Amelia]].
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
*[http://www.sscnapoli.it/client/render_e.aspx?root=1144&content=0 Player profile] on Napoli's official website
* [http://www.figc.it/nazionali/DettaglioConvocato?codiceConvocato=1501&squadra=1 FIGC] {{it icon}}
352.737

besutan