Wong Bali: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
c (+kat)
c (typo)
 
[[Kategori:Bali]]
[[Kategori:SukubangsaSuku bangsa ing Indonesia|Bali]]
 
[[en:Balinese people]]
78.625

besutan