4 Juni: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: saksampunipun → sasampunipun
(éjaan, replaced: tentara → wadya (2), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Istana → Pura, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: saksampunipun → sasampunipun)
* '''[[1859]]''' - [[Perang Kamardikan]] [[Italia]]: wonten ing [[Pertempuran Magenta]], wadya [[Prancis]], dipunpimpin [[Louis Napoleon]], naklukaken wadya [[Austria]].
* '''[[1920]]''' - [[Hongaria]] kicalan 71% teritori lan 63% populasi nalika [[Traktat Trianon]] dipuntapakastani ing [[Paris]].
* '''[[1956]]''' - Mesir nyatakaken boten badhé nerasaken konsesi [[Terusan Suez]] saksampunipunsasampunipun mungkasi ing taun [[1968]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan