Maluku: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
(convert infobox to wiki-table; needs to be a template)
(typo)
| <br />712.479 km2<br />
|-
| DaerahDhaérah Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:<br />
| <br />7 [[Kabupaten]] lan 1 Kutha otonom<br />
|-
| [[PedhunungPedunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 1.277.414 jiwa (2003)<br />+/- --- / km²
|-
|-
| [[Agama]]:
| [[Islam]], [[ProtestanProtèstan]], [[Katulik]] lan liyane
|-
| Basa:
|}
 
'''Provinsi Maluku''' iku ketatakatata sakingjroning 7 [[kabupaten]] lan 1 kutha, [[ibukutha]]ne yaiku [[Ambon]].
 
== Daerah Tingkat II ==
78.625

besutan