17 Juli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2)
(éjaan, replaced: Perancis → Prancis, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), dipun → dipun (2), Daftar → Pratélan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2))
* '''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
* '''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipunbikak ing [[Anaheim, California]].
* '''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[Pratélan propinsiprovinsi Indonésia|propinsiprovinsi ka-27]] [[Indonésia]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan