25 Juli: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Korea → Koréa
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Korea → Koréa)
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[306]]''' - [[Konstantinus I]] mratèlakaken dados [[Kekaisaran Romawi|Kaisar Romawi]].
* '''[[1907]]''' - [[KoreaKoréa]] dados protektorat [[Jepang]].
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
352.737

besutan