Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: wiwite → wiwité
(→‎top: éjaan, replaced: wiwite → wiwité)
{{Month header}}
'''November''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Gregorian]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyèn taun iku wiwitewiwité ing sasi [[Maret]].
 
Sok-sokan ing [[Indonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi [[Nopember]].
352.737

besutan