Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (Kabupaten Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Kabupatèn Gunung Kidul: pasang aksara)
c (bot Menambah: ms:Kabupaten Gunung Kidul)
[[en:Gunung Kidul Regency]]
[[id:Kabupaten Gunung Kidul]]
[[ms:Kabupaten Gunung Kidul]]