Gain: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan
(anyar)
 
(→‎top: éjaan)
 
 
'''Gain''' utawa '''ghain''' (ing [[basa Arab]] <big><big>ﻍ</big></big> ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping sanga-welas ing [[aksara Arab]]. Huruf iki nglambangaké [[foném]] /ʁ/.
 
{{basa-stub}}
 
[[Kategori:Aksara Arab]]
 
 
{{basa-stub}}
352.737

besutan