Isa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Sejarahe: éjaan, replaced: duweni → duwé
(→‎top: éjaan, replaced: Asmané → Jenengé)
(→‎Sejarahe: éjaan, replaced: duweni → duwé)
==Sejarahe==
Sadurungé Allah nyiptakaké Isa, Allah ngutus malaikat [[Jibril]] awujud manungsa marang [[Maryam]]. Ing wektu iku [[Maryam]] ing pinggir etan omahé dhewéan.
Pas weruh ana Malaikat [[Jibril]] Maryam langsung nyuwun tulung dhateng Allah supaya malaikat [[Jibril]] ngedohb saka dhéwéké. Banjur malaikat [[Jibril]] wangsuli, yèn dhèwèké iku utusaning Allah marang Maryam supaya bisa duweniduwé putra lanang sing mengko dadi [[Nabi]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan