Akihito: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), jabatan → kalungguhan, mulai → wiwit, tahun → taun
(→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal)
(→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), jabatan → kalungguhan, mulai → wiwit, tahun → taun)
* [[Kaisar Jepang]]
 
{{Kotak mulaiwiwit}}
{{kotak suksesi|jabatankalungguhan=[[DaftarPratélan Kaisar Jepang|Kaisar Jepang]]|pendahulu= [[Hirohito]], Kaisar Showa|tahuntaun=|pengganti=[[Naruhito]], Pangéran}}
{{kotak selesai}}
{{DaftarPratélan Kaisar Jepang}}
 
[[Kategori:Kaisar Jepang]]
352.737

besutan