Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, nganthi → nganti
(éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi (4), padunung → sing ndunungi (3))
(→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, nganthi → nganti)
| web=[http://www.baritoselatankab.go.id/ www.baritoselatankab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Barito Kidul''' iku [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing [[Buntok]], kabupatèn iki nduwè sesanti ''Dahani Dahanai Tuntung Tulus'', sing artiné : ''slamet, santosa, adil lan makmur nganthinganti sak terusé''.
 
== Géografi ==
348.872

besutan