Pananggalan Grégoriyus: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Masalah anyar: éjaan, replaced: Komunis → Kuminis (2), nganthi → nganti
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Februari → Fèbruari (3), Gereja → Gréja, Mei → Mèi)
(→‎Masalah anyar: éjaan, replaced: Komunis → Kuminis (2), nganthi → nganti)
 
=== Masalah anyar ===
Sawisé pananggalan Gregorian dicanangaké, ora kabèh nagara gelem nganggo. Lagi pirang abad sawisé iki, mèh kabèh nagara kulon gelem nganggo. [[Rusia]] contoné lagi gelem nganggo ing taun [[1918]]. Dadi Revolusi [[KomunismeKuminisme|KomunisKuminis]] Rusia sing saiki dipèngeti saben [[7 November]], diarani [[Revolusi Oktober]].
 
[[Gréja]] [[Ortodoks]] nganthinganti saiki isih nganggo [[Pananggalan Julian]].
 
== Liya-liya ==
352.737

besutan