John Heitinga: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi, minangka dadi → minangka
(éjaan, replaced: sadurunge → sadurungé, biasa → biyasa)
(→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi, minangka dadi → minangka)
| years3 = 2009– |clubs3 = [[Everton F.C.|Everton]] |caps3 = 58 |goals3 = 1
| nationalyears1 = 2004– |nationalteam1 = {{timnas|Nèderlan}} |nationalcaps1 = 66 |nationalgoals1 = 7
| pcupdate = 10 MeiMèi 2011 (UTC)
| ntupdate = 14:15, 6 Juli 2010 (UTC)
}}
'''John Gijsbert Alan Heitinga''' ({{lahirmati|[[Alphen aan den Rijn]]|15|11|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] profesional asal [[Walanda]] kang main dadi [[bek|bek tengah]] kanggo [[Everton F.C.|Everton]] ing [[Liga Primer Inggris]] lan {{timnas|Nèderlan|tim nasional Nèderlan}}.
 
Heitinga miwiwiti karier ing akademi bal-balan ARC lan [[AFC Ajax|Ajax]]. minangka dadi bek tengah, panjenengané uga biyasa main dadi [[gelandang|gelandang bertahan]]. Heitinga minangka pamain kanggo Ajak lan [[Atlético Madrid]] sadurungé gabung sesarengan déning Everton ing [[wulan]] [[September]] [[2009]].<ref>[http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/e/everton/8229863.stm Everton agree £5m Heitinga deal]</ref><ref>[http://www.caughtoffside.com/2009/08/29/everton-agree-6.2m-fee-for-dutch-international-heitinga/ Everton Agree £6.2m Fee for Dutch International Heitinga]</ref><ref>[http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=672631&sec=transfers&cc=5739 Heitinga arrives at Everton, Van der Vaart stays]</ref>
Panjenengané uga mbela timnas [[Walanda]] ing [[Euro 2004]], [[Piala Donya 2006]], lan [[Piala Donya 2010]].
 
352.737

besutan