Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké)
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya ngukuhaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebut [[pananggalan Julian]]. Pananggalan Julian banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan Gregorian]].
 
== Uga delengen ==
* [[Pananggalan]]
 
352.737

besutan