Ukara: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Jinising Ukara: éjaan, replaced: Jenising → Jinising
(éjaan, replaced: . → ., luwih saka → punjul)
(→‎Jinising Ukara: éjaan, replaced: Jenising → Jinising)
* Katrangan ya iku: ya iku kang dadi andharaning wasesa.
 
== JenisingJinising Ukara ==
#[[Ukara lamba]]
##Ukara awasesa kriya:
352.737

besutan