Kutha Majakerta: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Ekonomi → Ékonomi
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Protestan → Protèstan, Motto → Sesanti)
(éjaan, replaced: Ekonomi → Ékonomi)
*[[Kacamatan Prajurit Kulon, Majakerta|Kacamatan Prajurit Kulon]]
 
== EkonomiÉkonomi & Sosial ==
 
== Uga delengen ==
*[[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
*[[kabupatèn Majakerta]]
*[[Candhi Bajang Ratu]]
 
== Pranala njaba ==
*[http://www.mojokerto.go.id Situs Web Resmi]
 
352.737

besutan