Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), mbelah → nyigar, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (5), Propinsi → Provinsi, sekaligus → sisan
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), mbelah → nyigar, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (5), Propinsi → Provinsi, sekaligus → sisan)
[[Gambar:Istanbul Turkey Provinces locator.jpg|300px|thumb|Lokasi {{PAGENAME}}]]
'''{{PAGENAME}} ''' iku [[propinsiprovinsi]] ing [[Turki]]. Ing propinsiprovinsi iki dumunung kutha [[Istanbul]] sing sekaligussisan minangka ibukuth propinsiprovinsi iki.
 
Wewengkon propinsiprovinsi iki ana 5.110&nbsp;km<sup>2</sup> kanthi padunungsing ndunungi 10.018.735 jiwa (miturut cacah jiwa taun [[2000]]). Selat [[Bosporus]] (''Boğaziçi'') mbelahnyigar propinsiprovinsi iki dadi rong bagéanpérangan: ya iku bagéanpérangan ing [[Asia]] lan [[Éropah]].
 
{{Turki}}
 
[[Kategori:PropinsiProvinsi Turki|Istanbul]]
 
 
348.872

besutan