Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Bidang → Babagan, Desember → Dhésèmber, jabatan → kalungguhan (2), mulai → wiwit, tahun → taun
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: Bidang → Babagan, Desember → Dhésèmber, jabatan → kalungguhan (2), mulai → wiwit, tahun → taun)
 
[[Gambar:Agustadi sp.jpg|right|Agustadi Sasongko Purnomo]]
'''Letnan Jenderal TNI Agustadi Sasongko Purnomo''' (lair ing [[Kutha Surabaya|Surabaya]] [[6 Agustus]] [[1952]]) iku [[Kepala Staf TNI Angkatan Dharat]] wektu iki. Agustadi nggantèkaké[[Djoko Santoso|Jendral TNI Djoko Santoso]] ing tanggal [[28 DesemberDhésèmber]] [[2007]]. Sadurungé Agustadi mengku jabatankalungguhan Sekretaris [[Mentri Koordinator BidangBabagan Pulitik, Hukum lan Kaamanan|Menkopolhukam]]. Agustadi minangka lulusan paling apik [[AKABRI]] taun [[1974]]. Agustadi uga tau dadi anggota [[DPR]].
 
== Pranala njaba ==
 
{{clr}}
{{kotak mulaiwiwit}}
{{kotak suksesi|jabatankalungguhan=[[Kepala Staf TNI Angkatan Dharat]]|pendahulu=[[Djoko Santoso]]|pengganti=isih mengku|tahuntaun=2007-saiki}}
{{kotak selesai}}
 
{{DEFAULTSORT:Purnomo, Agustadi}}
{{indo-bio-stub}}
 
[[Kategori:Lair 1952]]
[[Kategori:KSAD]]
[[Kategori:Tokoh militèr]]
[[Kategori:Biografi]]
 
 
{{indo-bio-stub}}
352.737

besutan