Budaya Jawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(éjaan, replaced: propinsi → provinsi, nilai → aji (2))
*[[Seni tradhisional saking Jawa]]
 
== Pranala njaba ==
 
[[Kategori:Budaya]]
350.349

besutan