1242: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1242
c (bot Membuang: lmo:1242)
c (bot Menambah: nds:1242)
[[nah:1242]]
[[nap:1242]]
[[nds:1242]]
[[new:१२४२]]
[[nl:1242]]
7.463

besutan