Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: pesisir → pasisir, padunung → sing ndunungi (2))
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
* Panntai Seruni lan Pot Tunggal ing Tepus
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
352.737

besutan