Andheng-andheng: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: sebagian → sapérangan, perbatasan → wates)
{{rapèkaké}}
{{Gabung|Toh}}
[[Gambar:Andheng-andheng.jpg|thumb|250px|Andheng-andheng]]
 
'''Andheng-andheng''' ya iku kumpulan sèl [[pigmen]] ''abnormal'' kang muncul ing kulit.<ref name="internet1">[http://majalahkeséhatan.com/tahi-lalat-dan-kanker-kulit-melanoma], Kaunduh tanggal 29/09/2012.</ref> Sèl-sèl iki dikenal minangka è[[melenosit]]. Andheng-andheng racaké gawan saka laér, ananging ana uga kang thukul sak wisé laér.<ref name="internet1" /> rata-rat andheng-andheng thukul sawetara 20 taun awal saka uripé manungsa.<ref name="internet1" /> Andheng-andheng racaké wernané coklat tuwa kanti wujud [[bunder]] utawa lonjong lan ambané ngluwihi kacang brol. Ana andheng-andheng kang rata, ana uga andheng-andheng kang ora rata.<ref name="internet1" />
andheng-andheng biasanya warnané cokelat utawa cokelat tuwa dengan wujud bundar utawa oval dan ambannya ora meluwihi biji kacang tanah. Ada andheng-andheng kang datar, ada pula kang menonjol dari lumah kulit.
18.000

besutan