1261: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1261
c (bot Membuang: lmo:1261)
c (bot Menambah: nds:1261)
[[nah:1261]]
[[nap:1261]]
[[nds:1261]]
[[new:१२६१]]
[[nl:1261]]
70.202

besutan