Kabupatèn Blora: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
 
== Géografi ==
Kabupatèn Blora duwé tlatah sing paling endhèk 30 nganti 280 mèter sak ndhuwuré lumah segara, déné sing paling dhuwur nganti 500 mèter sak ndhuwuré lumah segara. Kacamatan [[Japah, Blora|Japah]] minangka tlatah sing paling dhuwur, déné Kacamatan [[Cepu, Blora|Cepu]] minangka tlatah sing paling endhèk dhéwé. Wewengkon Kabupatèn Blora diapit déning [[Pagunungan Kendheng Lor]] lan [[Pagunungan Kendheng Kidul]], kanthi susunan lemah arupa 56 % [[gromosol]], 39 % mediteran lan 5 % [[aluvial]]. Miturut tata guna tanah, laladan [[alas]] minangka tlatah sing paling amba dhéwé ya iku kurang punjul 90 hèktar utawa 49,66 persèn, disusul lahan [[sawah]] kurang luwih 46 hèktar lan [[tegalan]] 26 hèktar.<ref>[http://pemkabblora.go.id/?pg=1&pl=gambaranumum Gambaran umum wewengkon Blora]</ref> Kacamatan [[Cepu]] sing kawentar sugih kekandutan [[lenga]] patra ([[Blok Cepu]]), minangka wates karo Provinsi Jawa Wétan ([[Kabupatèn BojonagaraBajanegara]] lan [[Kabupatèn Ngawi]]). Tapel wates mau arupa tapel wates alam, ya iku Kali [[Bengawan Solo]].
 
=== Dunungé ===
5.490

besutan