Kalawarti: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), isine → isiné, maneka → manéka
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), isine → isiné, maneka → manéka)
'''Kalawarti''' utawa '''majalah''' iku penerbitan kang manut wekdhal tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isineisiné manekamanéka warta seratan utawa [[gambar]].
 
== Uga delengen ==
*[[Majalah Basa Jawa]]
*[[DaftarPratélan majalah, Indonésia|DaftarPratélan majalah]]
 
[[Kategori:Budaya]]
352.737

besutan