Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

→‎Sing ana hubungane karo agami utawi kapercayaan: éjaan, replaced: Sekaten → Sekatèn
(éjaan, replaced: antarane → antarané, liyane → liyané (2), seda → séda)
(→‎Sing ana hubungane karo agami utawi kapercayaan: éjaan, replaced: Sekaten → Sekatèn)
== Sing ana hubungane karo agami utawi kapercayaan ==
* [[Nyadran]]
* [[SekatenSekatèn]]
* [[Grebeg Sawal]]
* [[Grebeg Besar]]
352.737

besutan